ANKETA O ZADOVOLJSTVU KORISNIKA 2023


Putem ove ankete želimo prikupiti informacije o potrebama korisnika i njihovom zadovoljstvu sa kvalitetom podataka i usluga koje pruža Zavod. Znanje, iskustvo, zajednički rad, poštivanje privatnosti, kvalitet i dostupnost do korisnika su vrijednosti, koje mogu bitno uticati na zadovoljstvo korisnika.

Da bi smo saznali u kojoj mjeri ispunjavamo vaša očekivanja, izuzetno nam je važno da dobijemo povratnu informaciju od vas. Stoga vas molimo da odvojite nekoliko minuta i odgovorite na pitanja iz ankete, te svojim prijedlozima, doprinesete poboljšanju našeg rada.

Rezultati ankete bit će dostupni na web stranici Federalnog zavoda za statistiku.  Podaci iz ankete će biti objavljeni u agregiranom obliku, čime je u potpunosti zagarantovana tajnost individualnih podataka u skladu sa Zakonom o statistici u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ BR. 63/03 I 9/09).



Ova anketa ima 22 pitanja.
  Napomena o privatnosti
Anketa JE anonimna
Zapisi u vezi vašeg učešća u anketi ne sadrže informacije na osnovu kojih možete biti identifikovani, osim ako specifično pitanje u anketi ne traži takve informacije. Čak i u slučaju da popunjavate anketu koja traži identifikacione tokene da biste joj pristupili, nije vas moguće identifikovati jer se tokeni ne čuvaju zajedno sa vašim odgovorima. Baze podataka u kojima se čuvaju vaši odgovori i tokeni komuniciraju između sebe samo kada treba provjeriti da li ste (ili niste) zavšili popunjavanje ankete. Ne postoji način da se identifikacioni tokeni povežu sa odgovorima u anketi.